HomeTransformatoren

Harmonisch filter

Trafa
  • Directe communicatie
  • Plug & play producten
  • Maatwerkoplossingen

Bent u op zoek naar handige oplossingen en producten voor uw installaties, zoals een harmonisch filter? Bij Trafa in Etten-Leur, nabij Breda, denken we graag met u mee over oplossingen op maat voor uw apparaten. Zo bieden we energiezuinige transformatoren in meerdere uitvoeringen en draad gewikkelde producten. Ontdek snel ons uitgebreide assortiment!

Bent u op zoek naar een top kwaliteit harmonisch filter?

Contacteer ons nu

Schone stroom dankzij een harmonisch filter

Verschillende componenten als frequentieregelaars, duurzame energiebronnen en ledverlichting vervuilen de netstroom. Deze vervuiling kan leiden tot storingen en problemen. Dankzij een harmonisch filter maakt u de stroom weer zuiver en gaan uw apparaten langer mee. Dit is beter voor het milieu en ook nog eens kostenbesparend! Wij zijn dé transformatorspecialist als u een op maat gemaakte of standaard oplossing wilt aanschaffen. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor een harmonisch filter, maar ook als u een transformator wilt kopen die op maat gemaakt is voor uw installatie.

Ervaar de voordelen van onze producten

Wilt u storingen en uitval van uw apparatuur voorkomen? Of wilt u de energie-efficiëntie verbeteren? Dan biedt een harmonisch filter uitkomst! Onze medewerkers voorzien u graag van deskundig advies over onze producten en de toepassingen. Voor meer informatie over ons belt u naar 076 50 134 51 of stuurt u een e-mail naar sales@trafa.nl.

Informatie

De kracht van samenwerking en vakmanschap leidt altijd tot de beste oplossing voor de klant.

Contact