HomeTransformatoren

Driefasentransformator

Driefasentransformator
  • Directe communicatie
  • Plug & play producten
  • Maatwerkoplossingen

Bij Trafa koopt u een driefasentransformator met een vermogen van 1 VA tot en met 1500 kVA van de beste kwaliteit! Wij verkopen ze in diverse soorten en maten. Al onze producten zijn bovendien voorzien van maatwerk en ze zijn energiezuinig. Onze ervaren medewerkers bieden u graag deskundig advies en denken met u mee, zodat u het juiste product voor uw doeleinden bestelt.

Bent u op zoek naar een top kwaliteit driefasentransformator?

Contacteer ons nu

Een driefasentransformator die is afgestemd op uw project

Een driefasentransformator kan worden beschouwd als een combinatie van drie eenfasetransformatoren. U gebruikt een driefasentransformator voor grote vermogens om het spanningsniveau te veranderen. Onze transformator voldoet aan de IEC 76 eisen. Vaak kan de omgevingstemperatuur maximaal 40 ⁰C bedragen, maar bij ons kan de maximale temperatuur veel hoger liggen. Hierdoor werkt u altijd veilig met deze transformator. Bij Trafa in Etten-Leur, nabij Breda, leveren we diverse soorten transformatoren, zoals een beltransformator. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor uw stroomcircuit!

Kies voor kwalitatief hoogwaardige transformatoren

Bij ons vindt u gietharstransformatoren, een driefasentransformator en andere producten van de beste kwaliteit. We leveren producten met een lage CO2-voetprint aan verschillende branches, zoals de machinebouw en spoorwegen. Neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 076 50 134 51 of door een e-mail te sturen naar sales@trafa.nl. Onze ervaren medewerkers staan graag voor u klaar!

Informatie

De kracht van samenwerking en vakmanschap leidt altijd tot de beste oplossing voor de klant.

Contact