HomeTransformatoren

Beltransformator

Trafa
  • Directe communicatie
  • Plug & play producten
  • Maatwerkoplossingen

Trafa in Etten-Leur, vlak bij Breda, heeft jarenlange ervaring en levert kwalitatief hoogwaardige producten, zoals de beltransformator of beltrafo. We hebben diverse producten op voorraad, waardoor u uw bestelde producten snel in huis heeft. U kunt echter ook voor op maat gemaakte producten bij ons terecht. Bespreek in dit geval uw wensen met ons en wij gaan aan de slag om een product te ontwikkelen dat volledig voldoet aan uw wensen.

Bent u op zoek naar een top kwaliteit beltransformator?

Contacteer ons nu

Een beltransformator speciaal voor u op maat gemaakt

Een beltransformator, ook wel beltrafo genoemd, is een spanningsomvormer voor de deurbel. U vindt deze transformator normaal gesproken in de meterkast. Een beltransformator is nodig omdat een deurbel werkt op zwakstroom van ongeveer één ampère bij acht Volt. Een normale stroomvoorziening van 230 volt is dan uiteraard te hoog. De beltrafo zet dit hoge voltage om naar een laag voltage/zwakstroom, waardoor uw deurbel aangesloten kan worden. De beltransformator die u bij ons koopt, is niet alleen geschikt voor traditionele deurbellen, maar ook voor slimme deurbellen. U vindt bij ons ook andere handige producten, zoals een inductor en verschillende transformatoren.

Profiteer van onze jarenlange ervaring

We voorzien u graag van diverse op maat gemaakte producten, zoals een smoorspoel en een beltransformator, ofwel beltrafo. Uiteraard adviseren onze vakkundige medewerkers u persoonlijk én uitgebreid over de toepassingen van onze producten. Om gedegen advies te ontvangen, belt u naar 076 50 134 51 of stuurt u een e-mail naar sales@trafa.nl. Voor het aanvragen van een offerte of voor vragen vult u ons contactformulier in.  

Informatie

De kracht van samenwerking en vakmanschap leidt altijd tot de beste oplossing voor de klant.

Contact