HomeTransformatoren

Smoorspoel

Smoorspoel
  • Directe communicatie
  • Plug & play producten
  • Maatwerkoplossingen

Bij Trafa hebben we jarenlange ervaring met het maken van zowel een kleine als een grote smoorspoel voor diverse toepassingen. Deze spoel heeft een grote zelfinductie en een beperkte weerstand. Bij ons vindt u alles voor uw stroomcircuit en we vertellen u graag meer over onze producten.

Bent u op zoek naar een top kwaliteit smoorspoel?

Contacteer ons nu

Een smoorspoel in de door u gewenste kleur

Een smoorspoel bevat een magnetische kern, waardoor de inductie toeneemt. Wanneer u een dergelijke spoel in een tl-buis gebruikt, zorgt deze inductie ervoor dat de lamp gaat branden. Bij Trafa in Etten-Leur, nabij Breda, weten we naast smoorspoelen ook alles van luchtsmoorspoelen. U kunt bij ons ook terecht voor andere producten op het gebied van elektriciteit. Zo koopt u bij ons ook producten die DC-offset verminderen en transformatoren.

Bestel alles wat u nodig heeft gemakkelijk online

Als specialist zijnde met meer dan honderd jaar aan ervaring, voorzien we u graag van deskundig advies en de beste producten. Denk hierbij aan handige producten als een inschakelstroombegrenzer. Wilt u meer weten over ons uitgebreide assortiment? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 50 134 51 of door een e-mail te sturen naar sales@trafa.nl. Wilt u gelijk een offerte aanvragen? Gebruik dan ons offerteformulier.

Informatie

De kracht van samenwerking en vakmanschap leidt altijd tot de beste oplossing voor de klant.

Contact