HomeTransformatoren

DC-offset

Trafa
  • Directe communicatie
  • Plug & play producten
  • Maatwerkoplossingen

Bij Trafa vindt u op maat gemaakte oplossingen voor onder andere DC-offset. Wij bieden standaardproducten en maatwerkoplossingen aan voor laag-, midden- en hoogspanning. Bij ons vindt u transformatoren, spoelen en andere producten voor diverse vakgebieden. We vertellen u graag meer over ons uitgebreide aanbod.

Op zoek naar op maat gemaakte oplossingen voor DC-offset?

Contacteer ons nu

Uw apparaat bevrijden van DC-offset

DC-offset is niet wenselijk voor uw apparaat of transformator. Dit veroorzaakt namelijk een vervelende brom en vooral ringkerntrafo’s zijn hier gevoelig voor. DC-offset veroorzaakt ook een afname van het rendement van de transformator, waardoor deze meer stroom verbruikt. Dit wilt u natuurlijk voorkomen en daarom bieden wij maatwerkoplossingen voor uw branche. Verder vindt u bij ons ook producten en oplossingen van transformatorblik en midden- en hoogspanningstransformatoren in meerdere uitvoeringen.

Kies voor onze maatwerkoplossingen

Bij Trafa in Etten-Leur, nabij Breda, vinden we het belangrijk om met u als klant een langdurige relatie op te bouwen en ons bedrijf kenmerkt zich door korte lijnen en directe communicatie. Wilt u meer weten over onze kwalitatief hoogwaardige én energiezuinige producten? Neem dan contact met ons op door ons contactformulier in te vullen, te bellen naar 076 50 134 51 of een e-mail te sturen naar sales@trafa.nl. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder met deskundig advies!

Informatie

De kracht van samenwerking en vakmanschap leidt altijd tot de beste oplossing voor de klant.

Contact