HomeTransformatoren

Transformatorblik

Transformatorblik
  • Directe communicatie
  • Plug & play producten
  • Maatwerkoplossingen

Onze medewerkers hebben ruim 100 jaar ervaring met het ontwikkelen, produceren en leveren van verschillende oplossingen gemaakt van transformatorblik. Dit type staal heeft een hoge elektrische weerstand, waardoor het verlies van wervelstroom vermindert. Het gebruik van dit materiaal is dus erg handig bij geleiders in een veranderlijk magnetisch veld. Ontdek wat wij met dit type staal voor u kunnen betekenen en lees verder.

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt transformatorblik?

Contacteer ons nu

De diverse toepassingen van transformatorblik

Bij ons kunt u terecht voor transformatoren van de beste kwaliteit. In een transformator wordt de energie van een wisselspanning van de ene spoel naar de andere overgebracht. In de kern van de transformator ontstaat hierdoor een elektromagnetisch wisselveld, wat zorgt voor wervelstromen. Wervelstromen zijn ongewenst, want deze zorgen voor verliezen. Door een materiaal met een hoge elektrische weerstand te kiezen, zoals transformatorblik, worden deze verliezen beperkt. Bij Trafa uit Etten-Leur, vlak bij Breda, staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij produceren volledig op maat gemaakte oplossingen van transformatorblik voor u, zoals:

Bespreek uw wensen met ons

U ontvangt altijd maatwerk van de hoogste kwaliteit. Wij bieden echter ook standaardoplossingen van transformatorblik aan, die wij uit voorraad leveren. Bekijk ons assortiment en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Voor vragen neemt u contact met ons op door te bellen naar 076 50 134 51 of door een e-mail te sturen naar sales@trafa.nl. Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan ons contactformulier in.

Informatie

De kracht van samenwerking en vakmanschap leidt altijd tot de beste oplossing voor de klant.

Contact