HomeTransformatoren

Distributietransformator

Distributietransformator
  • Directe communicatie
  • Plug & play producten
  • Maatwerkoplossingen

Bij Trafa hebben we ruim 100 jaar ervaring met het ontwikkelen, produceren en leveren van diverse oplossingen op maat, zoals een distributietransformator. U bent bij ons in Etten-Leur, nabij Breda, dus verzekerd van oplossingen van uitstekende kwaliteit. Wij bieden diverse standaardproducten aan vanuit onze voorraad, maar we produceren ook diverse artikelen volledig op maat.

Bent u op zoek naar een top kwaliteit distributietransformator?

Contacteer ons nu

Een distributietransformator van uitstekende kwaliteit

Een distributietransformator is een belangrijk onderdeel dat middenspanning omzet in laagspanning. De meeste apparaten hanteren een bepaalde elektrische spanning (volt). Een distributietransformator zorgt ervoor dat de juiste elektrische spanning de woningen van consumenten ingaat. Deze transformator met olie is dus een onmisbare schakel binnen het gebruik van elektriciteit. Ook koopt u bij ons eenvoudig andere energiezuinige producten van de beste kwaliteit, zoals een harmonisch filter. We adviseren u graag over de verschillende transformatoren in ons assortiment.

Vraag advies aan onze ervaren medewerkers

Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van advies over de mogelijkheden van een distributietransformator. Ook beantwoorden zij graag uw vragen. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 076 50 134 51 of stuur een e-mail naar sales@trafa.nl. Hierdoor ontdekt u of één of meerdere van onze oplossingen ook toepasbaar zijn in uw branche. Wij helpen u graag verder.

Informatie

De kracht van samenwerking en vakmanschap leidt altijd tot de beste oplossing voor de klant.

Contact