HomeTransformatoren

Olie transformator

Olie transformator
  • Directe communicatie
  • Plug & play producten
  • Maatwerkoplossingen

Een met olie gevulde transformator

Bij Trafa vindt u verschillende soorten energiezuinige producten, zoals een met minerale olie gevulde transformator. Onze olie- en gietharstransformatoren voldoen aan de Europese normen, zoals EI, IEC en ISO. Indien u dat wenst, laten we onze transformatoren keuren en certificeren door instanties als Veritas en ABS. We vertellen u graag meer over de toepassingen van onze transformatoren.

Bent u op zoek naar een top kwaliteit olie transformator?

Contacteer ons nu

De toepassingen van een met olie gevulde transformator

De transformator met minerale olie wordt vaak gebruikt voor onder andere nutsvoorzieningen en in de petrochemie. Olie wordt vaak gebruikt in installaties vanwege de isolerende en warmtegeleidende eigenschappen. Deze transformator zorgt voor warmteafvoer en -isolatie. Bij Trafa in Etten-Leur, nabij Breda, zijn we niet alleen gespecialiseerd in een transformator met olie, maar u vindt bij ons ook gietharstransformatoren. Weet u niet goed welke transformator geschikt is voor uw doeleinden? Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder.

Kies voor een transformator van hoge kwaliteit

Wilt u ook een transformator gevuld met olie door ons laten leveren? Of bent u op zoek naar andere praktische producten om bijvoorbeeld DC-offset te verminderen? Wij helpen u graag door de juiste producten te bieden en we geven deskundig en persoonlijk advies. Wilt u meer weten over ons? Bel dan naar 076 50 134 51 of stuur een e-mail naar sales@trafa.nl.

Informatie

De kracht van samenwerking en vakmanschap leidt altijd tot de beste oplossing voor de klant.

Contact