HomeTransformatoren

Inschakelstroombegrenzer

  • Directe communicatie
  • Plug & play producten
  • Maatwerkoplossingen

Een inschakelstroombegrenzer is hét ideale hulpmiddel. Dankzij deze stroombegrenzer bespaart u uw zekeringen. Elektrische apparaten met een motor hebben namelijk een hoge stroom bij het inschakelen. Met een inschakelstroombegrenzer vertraagt u de stroom tijdens het inschakelen, waardoor u hoge piekstromen voorkomt. Bij Trafa vertellen we u graag meer over onze energiezuinige producten.

Bent u op zoek naar een top kwaliteit inschakelstroombegrenzer?

Contacteer ons nu

inschakelstroombegrenzer afbeelding

Bespaar kosten met onze inschakelstroombegrenzer

U gebruikt een stroombegrenzer om onder andere transformatoren in te schakelen zonder hoge stroompieken. Zo voorkomt u dat de netspanning uitvalt. Met een inschakelstroombegrenzer bespaart u kosten doordat u de primaire beveiliging op nagenoeg nominale waarde installeert en u dus geen beveiliging meer nodig heeft die een aanzienlijk hogere stroomwaarde heeft. Bij Trafa in Etten-Leur, vlak bij Breda, leveren we deze stroombegrenzer standaard in 10A, 16A en 20A en deze is geschikt voor 1-fase-transformatoren. Wilt u een 3-fasecircuit begrenzen? Plaats dan drie begrenzers. Bij ons vindt u alles voor de beveiliging van uw stroomcircuit. Zo koopt u bij ons niet alleen een handige inschakelstroombegrenzer, maar u kunt bij ons ook een transformator kopen.

inschakelstroombegrenzer afbeelding

Informeer naar onze producten

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om u te voorzien van deskundig advies over onze stroombegrenzer en onze andere producten. U kunt bij ons ook terecht voor andere energiezuinige artikelen, zoals gelijkrichters. Vertel ons gerust wat uw wensen zijn en wij gaan voor u aan de slag, of het nu om rimpelspanning of transformatoren gaat. Voor vragen neemt u contact met ons op door te bellen naar 076 50 134 51 of door een e-mail te sturen naar sales@trafa.nl.

Informatie

De kracht van samenwerking en vakmanschap leidt altijd tot de beste oplossing voor de klant.

Contact