HomeTransformatoren

Gelijkrichter

Gelijkrichter
  • Directe communicatie
  • Plug & play producten
  • Maatwerkoplossingen

Bent u op zoek naar de perfecte gelijkrichter? Bij Trafa kiest u uit een ruim assortiment. Ga bijvoorbeeld voor een laad- of een voedingsgelijkrichter. Alle apparatuur die u bij ons koopt, is op maat gemaakt én milieuvriendelijk. Veelvoorkomende beschermingsgraden van de behuizing zijn IP23 of IP44, maar we realiseren ook een hogere beschermingsgraad als u dat wenst.

Bent u op zoek naar een top kwaliteit gelijkrichter?

Contacteer ons nu

De mogelijkheden die een gelijkrichter biedt

Een gelijkrichter is een elektronische schakeling en zet, zoals de naam al doet vermoeden, een wisselspanning om in een gelijkspanning. Ze worden vooral gebruikt voor industriële toepassingen waarbij de rimpelspanning 48% bedraagt bij 1-fase, of bij 4,2 of 1,2% bij 3-fase. We maken al onze voedingsgelijkrichters bovendien op klantspecificatie, zodat deze geschikt zijn voor uw project. U kunt bij ons ook terecht voor andere praktische producten, zoals een transformator met olie.

Ontdek onze verschillende uitvoeringen

Afhankelijk van uw wensen leveren we de gelijkrichter in losse delen, gemonteerd op een transformator of als onderdeel van een elektrische installatie. U vindt ook verschillende andere producten in ons assortiment, waarvan we er een aantal plug-and-play leveren. Heeft u vragen over onze gelijkrichter? Neem dan gemakkelijk contact met ons op en bel naar 076 50 134 51 of stuur een e-mail naar sales@trafa.nl.

Informatie

De kracht van samenwerking en vakmanschap leidt altijd tot de beste oplossing voor de klant.

Contact