HomeTransformatoren

Inductor

Trafa
  • Directe communicatie
  • Plug & play producten
  • Maatwerkoplossingen

Bij Trafa in Etten-Leur, vlak bij Breda, vindt u een breed aanbod aan handige producten, zoals een inductor. Deze geleider is onmisbaar in vele vakgebieden en wij bieden dan ook enkel geleiders van de beste kwaliteit. We vertellen u graag meer over de verschillende producten die we aanbieden en hun toepassingen.

Bent u op zoek naar een top kwaliteit inductor?

Contacteer ons nu

De verschillende mogelijkheden van een inductor

Een inductor, ook wel een spoel genoemd, is een element dat energie opslaat in een magnetisch veld. Elke geleider van elektrische stroom kan worden beschouwd als een inductor, want een geleider heeft immers inductieve eigenschappen. Inductoren worden in tal van toepassingen gebruikt, zoals in voedingen, transformatoren en radio’s. Om het inductieve effect te verhogen, wordt deze geleider meestal gevormd tot een cilindrische spoel met windingen van geleidende draad. Deze geleider kan bijvoorbeeld gebruikt worden als smoorspoel. We adviseren u graag over de verschillende eigenschappen en voordelen van inductoren en van onze andere producten, zoals bijvoorbeeld een harmonisch filter.

Schakel ons in voor de levering van energiezuinige producten

Of u nu werkzaam bent in de machinebouw of bij de spoorwegen; wij leveren praktische producten voor verschillende branches. Wilt u meer weten over onze inductor of over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 076 50 134 51 of door een e-mail te sturen naar sales@trafa.nl

Informatie

De kracht van samenwerking en vakmanschap leidt altijd tot de beste oplossing voor de klant.

Contact