HomeTransformatoren

Isolatieklasse

transformator
  • Directe communicatie
  • Plug & play producten
  • Maatwerkoplossingen

De isolatieklasse is een isolatieweerstand die kortsluiting voorkomt in de wikkeling en aarding. De klassen worden aangeduid met A, E, B, F en H. Afhankelijk van uw wensen wikkelen wij de isolatiefolie in klasse B, F of H en we maken veel producten op maat, zodat u altijd het juiste product vindt.

Bent u op zoek naar advies over de juiste isolatieklasse?

Contacteer ons nu

Het gebruik van de juiste isolatieklasse is essentieel

Elke isolatieklasse heeft zijn eigen temperatuurgrens. Bij ons laat u de transformator wikkelen over de gehele breedte met koper- en of aluminiumfolie. We brengen de koperen aansluiting aan met een koudperstechniek, waardoor we kwetsbare soldeerverbindingen voorkomen. Om te voorkomen dat uw apparaten oververhit raken, passen we een of meerdere koelkanalen toe op de koppen van de spoelen. Indien gewenst brengen we ook ventilatoren onder de spoelen aan, of we brengen een dakventilator aan als het gaat om een uitvoering met kast. De afbeeldingen die u op deze pagina ziet, zijn allemaal band gewikkelde transformatoren die standaard of op maat gemaakt zijn. Zo ziet u bijvoorbeeld de uitlopers aan een andere zijde of een watergekoelde versie. U vindt bij ons ook andere producten in ons aanbod, zoals een beltransformator. We bieden bij Trafa in Etten-Leur, nabij Breda, dus niet alleen standaardproducten aan, maar ook maatoplossingen.

Schakel ons in

Wilt u meer informatie over de juiste isolatieklasse voor uw apparaat of wilt u een gewikkelde spoel aanschaffen? Wij staan graag voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies over de isolatieklasse en op maat gemaakte producten van hoge kwaliteit. Neem contact met ons op door te bellen naar 076 50 134 51 of door een e-mail te sturen naar sales@trafa.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen en we reageren zo snel mogelijk!

Informatie

De kracht van samenwerking en vakmanschap leidt altijd tot de beste oplossing voor de klant.

Contact