HomeTransformatoren

Spoel wikkelen

Spoel wikkelen
  • Directe communicatie
  • Plug & play producten
  • Maatwerkoplossingen

Bent u op zoek naar een specialist in Etten-Leur, nabij Breda, waar u uw spoel vakkundig kunt laten wikkelen? Bij Trafa wikkelen we elke spoel en leveren we energiezuinige producten van hoge kwaliteit die u tijd besparen bij de installatie van uw systeem. Dankzij onze jarenlange ervaring zorgen wij er elke keer voor dat al onze klanten tevreden zijn én natuurlijk ook blijven.

Uw spoel laten wikkelen?

Contacteer ons nu

Uw spoel laten wikkelen door onze ervaren specialisten

Wanneer uw spoel overbelast of beschadigd is, wordt het tijd om een nieuwe aan te schaffen. Wij leveren producten op klantspecificatie van de beste kwaliteit en onze medewerkers hebben veel ervaring met het maken van diverse soorten spoelen. Zo kunt u onder andere smoorspoelen bij ons aanschaffen. We wikkelen over de gehele breedte van het spoelframe en u kiest bij ons uit verschillende breedtes isolatiefolie en uit meerdere isolatieklassen.

Neem contact op met onze medewerkers

Omdat veel producten bij ons op klantspecificatie gemaakt worden, kunnen wij niet alles laten zien wat wij voor u kunnen maken. Wel hebben wij ook diverse producten op voorraad staan die u kunt bekijken en aanschaffen. Wilt u meer informatie over het laten wikkelen van een spoel, heeft u vragen of wilt u meer weten over de prijzen? Neem dan telefonisch contact met ons op en bel naar 076 50 134 51 of stuur een e-mail naar sales@trafa.nl.

Informatie

De kracht van samenwerking en vakmanschap leidt altijd tot de beste oplossing voor de klant.

Contact